13EKİM
Etkinlik Yunusemre belediye bahçesi
Yunusemre Dağ Bisikleti Maratonu

Bisiklet Sporunu Destekleme faaliyetlerini sürdüren Yunusemre Belediyemiz bu konuda bir adım daha atarak Manisamızın Yunusemre ilçesinin hemen dibinde bulunan Çam ormanları içinde bir Dağ Bisikleti Maraton yarışı düzenleyecektir.Yarışa katılım sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla ücretsizdir.Parkur toplam 49 kmdir. Kayıt alma ve numara dağıtma işlemleri Yunusemre Belediye Bahçesindeki Yunus kafeden  13 Ekim Tarihinde yapılacaktır.Teknik Toplantı dağıtımın ardından saat 17:00’da Belediye alanı içerisinde Nikah salonunda gerçekleştirilecektir. Yarış 14 Ekim Tarihi sabah 9:00’da  Yunusemre Belediyesi Bahçesinden Bozköy Kır kahvesine kadar  trafik polisi eşliğinde devam ettikten sonra burada verilen startla yarış başlamış olacaktır 23 km’den oluşan kısım iki defa dönülecektir.Yarış başlangıçtan 300 metre sonra olan yukarıdaki toprak alanda yarış sona erecektir. Bitiş seremonisi Mesir tabiat parkı kafesi önünde yiyecek ikramı ile birlikte gerçekleşecektir. Yunusemre Belediyesi sınırları içinde yer alan doğa güzelliklerinde yarış heyecanı yaşamak isteyen bisiklet sporcularımız davetlidir. Yükselti grafiği ve parkur detayları galeride paylaşılmıştır.

İletişim:Ahmet SARIGÜL       Yunusemre Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü           0236 229 20 23 //Dahili:2324

KATIL